MYYNNIN ULKOISTAMINEN, OPPISOPIMUSKOULUTUS, ESIMIESKOULUTUS & ASIAKASHANKINTA HELSINKI

Olemme myynnin ulkoistamisen ammattilaisia Helsingissä

Helsingissä Venumilla on toimisto Pasilassa ja Kalliossa. Molemmissa toimistoissa vallitsee nuorekas ja tehokas työilmapiiri, jossa viihtyisyyttä pidetään yllä kuuntelemalla hyvää musiikkia ja järjestämällä hauskoja kilpailuja. Yhteishengen luominen ja kohottaminen on tiimille tärkeää! Helsingissä työskentelee myynnin ulkoistamisen ammattilaiset ja asiantuntijat. Hoidamme myyntityöt yritysten puolesta ja takaamme loistavat tulokset. Löydät Helsingin toimistojemme tarkemmat yhteystiedot alapuolelta.

Asiakashankinta Helsingin toimipisteissä

Tarjoamme työpaikkoja myös asiakashankinnan puolella. Autamme asiakkaitamme asiakashankinnassa ja tiimimme panostaa jokaiseen asiakaskontaktiin. Hoidamme kontaktit ystävällisellä ja iloisella asenteella. Toteutamme asiakashankinnan aina ammattimaisesti ja haluamme varmistaa, että teemme parhaamme asiakkaidemme hyväksi. Työtehtävät voivat olla ajoittain haastavia, mutta koulutuksen ja mahtavan ilmapiirin johdosta pystymme saavuttamaan toivotut tulokset.

Oppisopimuskoulutus ja esimiesharjoittelija Helsingissä

Haemme esimiesharjoittelijoita ja henkilöitä oppisopimuskoulutukseen Helsingin sekä muiden paikkakuntien toimipisteisiimme. Oppisopimuskoulutus järjestetään käytännön työtehtävissä työpaikalla. Esimiesharjoittelijat taas pääsevät näkemään millaista työ on käytännössä ja saavat vinkkejä mitä esimieheltä vaaditaan.

Rekrytointiamme vauhdittaa uudet projektin ja koko ajan kasvava toimintamme. Haluamme luoda mahdollisuuden työssä kehittymiseen ja kasvuun. Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista ja toivomme lisää huipputyyppejä tiimeihimme! Jaamme myyntityö kokemuksia ja kerromme millaisia tehtäviä on avoimena.

Moderni ja kokenut markkinointitalo

Venum Sales on moderni markkinointitalo, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalta. Helsingin toimipisteiden lisäksi meillä on toimistoja muuallakin Suomessa. Hoidamme yrityksille sekä kuluttaja-asiakkaille myynnin aina ammattitaidolla ja tehokkaasti. Ymmärrämme, että myynnin ja markkinoinnin parissa työskentely voi olla välillä raskasta ja siksi haluamme panostaa henkilöstön viihtyvyyteen sekä kouluttamiseen. Uskomme, että henkilöstöön panostaminen näkyy heti asiakaskohtaamisissa sekä tuloksissa. Venum Sales visiona on tarjota Suomen paras myyntialan työpaikka. 

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

PASILAN TOIMISTO

Pasilan lippulaivatoimistossamme tehdään huikeita myyntituloksia! Viihtyisässä työympäristössä on mukava tehdä töitä yhdessä mukavan tiimin kanssa. Pidämme itseämme enemmänkin urheilujoukkueena tai tiiminä, kuin työporukkana. 

Tehokkaat huippumyyjät

Pasilan toimistolla myynninedistäjinä toimivat vain ja ainoastaan sellaiset kavereita, jotka ovat aloittaneet itse myyjinä ja kasvaneet pikkuhiljaa huippumyyjiksi. Pasilassa päälliköt eivät kulje puku päällä norsunluutornissa, vaan nämä kaverit auttavat joka päivä myyjiä kehittymään kohti huipputuloksia!

Koulutamme myös tulevaisuuden esimiehet Pasilan toimistollamme. Jokaisella vastuuntuntoisella myyntineuvottelijalla on mahdollisuus näyttöjen myötä hakea esimieheksi ja erilaisiin esimiestehtäviin. Avoinna on myös paikkoja esimiesharjoittelijoille Helsingin toimipisteissä.  

Pasilan toimisto on tähän mennessä voittanut kaikki toimistojen väliset kilpailut ja toiminta vaan kasvaa kasvamistaan. Meille on mukava tulla töihin ja meillä on koko ajan tekemisen meininki. Toimiston työilmapiiri on korkealla! 

Laita hakemusta tai tule käymään kahvilla, niin näet toimintamme itse! Tule mukaan osaksi huipputiimiämme! 

Yhteystiedot:

rekrytointi@venumsales.fi

SIJAINTI:
Opastinsilta 8

 

KALLION TOIMISTO

Kallion toimistomme sijaitsee Hämeentiellä loistavien kulkuyhteyksien varrella. Toimiston läheisyydessä on myös paljon kauppoja ja ravintoloita, joissa voi pyörähtää lounastauolla tai töiden jälkeen.  

Työpaikan yleinen ilmapiiri ja motiivi pidetään korkealla järjestämällä erilaisia kilpailuja ja soittamalla hyvää musiikkia! Näin myös toimiston tehokkuus pysyy korkealla! Haettavia tehtäviä löytyy muun muassa seuraavissa tehtävissä: asiakashankinta, myynnin ulkoistaminen, esimiesharjoittelijat. Lisäksi tarjolla on mahdollisuuksia oppisopimuskoulutukseen Helsingissä. Tule mukaan tehokkaaseen tiimiimme, tekemään huipputuloksia!

Jos haluat työskennellä parhaiden kanssa ja oppia alan mestareilta myynnin ja markkinoinnin salat, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä sillä palkkaamme juuri nyt erilaisiin tehtäviin. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Kallion toimistoomme, niin kerromme lisää työtehtävistä ja mahdollisuuksista. 

Yhteystiedot

rekrytointi@venumsales.fi
040 846 9591

SIJAINTI:
Hämeentie 44 B