MYYNNIN ULKOISTAMINEN, OPPISOPIMUSKOULUTUS, ESIMIESHARJOITTELU & ASIAKASHANKINTA KOKKOLA

Hoidamme myynnin ulkoistamisen tehokkaasti Kokkolassa

Olemme myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun edelläkävijä ja haluamme tarjota Suomen parhaat myyntialan työpaikat. Uusien projektien sekä kasvun ansiosta pystymme rekrytoimaan uusia tekijöitä esimerkiksi asiakashankintaan sekä myynnin ulkoistamiseen. Myynnin johtaminen, myyjien rekrytointi ja henkilökunnan myyntitaidon ylläpitäminen ei ole yritykselle aina helppoa, siksi haluamme panostaa myyntitiimiimme ja päästä tuloksiin tehokkaasti sekä ripeästi. Ulkoistamalla myyntinsä yritys pystyy keskittymään ydinosaamiseensa ja jättää myynnin motivoituneiden sekä innokkaiden myyjiemme hoidettavaksi. Tarjoamme mielenkiintoisia myynnin ulkoistamisen tehtäviä niin Joensuussa kuin muuallakin Suomessa.

Asiakashankinta Kokkolassa ammattitaidolla

Myynnin ulkoistamisen lisäksi tarjoamme työpaikkoja asiakashankinnan tehtävissä. Autamme yrityksiä asiakashankinnassa ja haluamme panostaa jokaiseen asiakaskontaktiin. Jokainen työntekijämme omaa ystävällisen ja iloisen asenteen, jolla taataan huipputulokset! Koulutamme uudet työntekijät tarvittaessa tehtäviin ja tarjoamme paikan mahtavassa tiimissämme!

Esimiesharjoittelu ja oppisopimuskoulutus Kokkolassa

Meillä on tarjolla oppisopimuskoulutusta sekä paikkoja esimiesharjoittelijoille. Oppisopimuskoulutus toteutetaan erilaisissa työtehtävissä toimipisteissämme. Opit miten myynti ja asiakaspalvelu hoidetaan käytännössä. Myös esimiesharjoittelijat saavat käytännön koulutusta esimiestehtävistä sekä opastusta mitä hyvältä esimieheltä vaaditaan.

Tule mukaan kasvavaan tiimiimme! Autamme kehittymään työssä, jos haluat edetä urallasi. Annamme vinkkejä ja opastusta miten sinustakin voi tulla huippumyyjä tai esimies. Haluamme kannustaa työntekijöitä ottamaan vastuuta ja kehittymään työssä. Tiimimme pitää huolta, että jokainen pääsee mukaan mielenkiintoisiin tehtäviin, jolloin töihin on aina mukava tulla!

Myynnin ammattilaiset

Venum Salesin visiona ja tavoitteena on tarjota Suomen paras myyntialan työpaikka. Yksi Venum Sales tuoreimmista toimistoista sijaitsee Kokkolassa. Kokkolan toimipisteessä, kuten kaikissa toimipisteissämme, panostetaan henkilöstön viihtyvyyteen ja koulutukseen. Hoidamme myynnin yrityksille sekä kuluttaja-asiakkaille tehokkaasti sekä pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Henkilöstöön panostamalla pystymme vaikuttamaan asiakaskohtaamisiin sekä tuloksiin. 

KOKKOLAN TOIMISTO

Kokkolan toimiston päävaltteina toimii huumori ja erinomainen porukka, jotka takaavat hyvän viihtyvyyden jokaikinen päivä! Kokkolan toimipiste on yksi Venumin tuoreimmista, mutta takuuvarmasti yksi tulevaisuuden keulakuvista. 

Työpaikalle on helppo tulla hymyillen ja hymy säilyy takuulla läpi työpäivän! Tästä pitää huolen työkaverit ja nuorekkaat esimiehet, jotka tuovat hyvällä ja hetkittäin huonollakin huumorilla kohottavat ilmapiiriä. Huipuksi kehittyminen on helppoa ja eteneminen on enemmän kuin mahdollista, jos oikeasti uran luominen kiinnostaa!

Voit tulla ihastelemaan toimintaamme paikanpäällekin. Varoituksena sen verran, että tälle tielle on helppo sitten myös jäädä! Haluatko työskennellä parhaiden kanssa ja oppia alan mestareilta myynnin ja markkinoinnin salat? Ota rohkeasti yhteyttä, sillä palkkaamme tällä hetkellä erilaisiin tehtäviin.

Yhteystiedot

Jarno Reinikainen

044 961 3334

rekrytointi@venumsales.fi

 

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.