MYYNNIN ULKOISTAMINEN MIKKELI

Toteutamme myynnin ulkoistamisen ammattitaidolla

Autamme yrityksiä myynnin ulkoistamisessa ja huipputiimimme ansiosta pääsemme tavoitteisiin ripeästi. Hoidamme myynnin johtamisen sekä myyjien rekrytoinnin. Lisäksi pidämme yllä henkilökuntamme myyntitaitoja ja panostamme koulutukseen. Tarjoamme erilaisia tehtäviä myyntitiimissämme iloisille ja motivoituneille hakijoille. Ota yhteyttä tai lähetä hakemus!

Rekrytointi asiakashankintaan Joensuussa

Uusien projektien sekä kasvun ansiosta voimme rekrytoida tällä hetkellä uusia työntekijöitä myyntitöiden lisäksi asiakashankintaan. Asiakashankinta on mielenkiintoista ja antoisaa työtä, jota tehdään yhdessä kannustavan tiimin kanssa. Joensuussa työporukka pitää ilmapiirin positiivisena ja auttaa kehittymään työtehtävissä. Hoidamme asiakashankinnat aina ystävällisellä ja positiivisella asenteella.

Oppisopimuskoulutus ja esimiesharjoittelu Joensuussa

Etsimme myös esimiesharjoittelijoita ja oppisopimuskoulutuksesta kiinnostuneita. Esimiesharjoittelijat ja oppisopimuskoulutukseen osallistujat pääsevät tutustumaan työtehtäviin käytännössä ja näin oppimisessa painottuu työelämälähtöisyys. Harjoittelijat saavat vinkkejä mitä hyvältä esimieheltä vaaditaan ja miten kannustaa tiimiä huipputuloksiin.

Löydät kauttamme sekä osa-aika että kokopäivätöitä. Mikkelissä rekrytoimme myös muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Urheilun varainhankkija
  • Pr-henkilö
  • Yritysmyynnin ammattilainen
  • Sähkösopimus neuvottelija
  • Luontaistuote myynti

Lähetä hakemuksesi ja tule osaksi huipputiimiämme! Tarjoamme viihtyisän työpisteen ja mahdollisuuden kehittyä työssä ja edetä uralla.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset

Olemme moderni markkinointitalo, jonka tavoitteena on tarjota Suomen paras myyntialan työpaikka. Meiltä löytyy ammattitaitoa ja pitkä kokemus alalta. Venum Sales panostaa tehokkuuteen sekä henkilöstön viihtyvyyteen ja koulutukseen. Uskomme, että nämä ovat eväät onnistuneeseen myyntiin ja tuloksiin. 

 

MIKKELIN TOIMISTO

Päämajakaupungin toimipisteemme sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa, Savilahdenkadulla. Nuorekkaaseen ja menevään porukkaamme mahtuu niin alan konkareita kuin tuoreempia myyjiä. Mikkelin toimistolla meillä on mahtava työporukka ja huippu ilmapiiri. Teemme paljon onnistuneita kauppoja. Pidämme työmotivaatiota huipussaan järjestämällä myyntikilpailuja, kuuntelemalla hyvää musiikkia ja kannustamalla työkaveria onnistumisissa!

Kuten kaikissa pisteissämme, haluamme tarjota Suomen parhaan myyntialan työpaikan. Meillä on kaikki tekijät oikeissa työtehtävissä ja koulutamme jatkuvasti sekä panostamme henkilöstön viihtyvyyteen, jolloin myös tehokkuus ja työn tuloksellisuus nousee. Huipuksi kehittyminen on kanssamme helppoa ja eteneminen on mahdollista, jos oikeasti uran luominen kiinnostaa! Annamme jokaiselle vastuuntuntoiselle myyntineuvottelijalle mahdollisuuden näyttöjen myötä hakea esimieheksi sekä erilaisiin esimiestehtäviin.

Yhteystiedot

Mikael Pitkänen
Toimistopäällikkö

044 2431 755
mikkeli@venumsales.fi

SIJAINTI:
Savilahdenkatu 10A
50100 Mikkeli

Yhteydenottopyynnön avulla hyväksyt, että otamme huomioon seuraavat henkilökohtaiset tiedot.