MYYNNIN ULKOISTAMINEN, OPPISOPIMUSKOULUTUS, ESIMIESKOULUTUS & ASIAKASHANKINTA VANTAA

Olemme myynnin ulkoistamisen ammattilaisia Vantaalla

Toimistomme löydät Tikkurilantieltä Vantaan keskustasta. Tikkurilan asema on reilu 5min kävelymatkan päässä, joten kulkuyhteydet ovat mitä mainioimmat!

Tikkurilassa puhallamme AINA yhteen hiileen ja teemme työt hymyssä suin! Kilpailemme terveessä hengessä muita toimistoja sekä itseämme vastaan, mikä takaa tuloksekkaan ja onnistumisten täytteisen työilmapiirin. Meillä tulet kehittymään ennenkaikkea myyjänä mutta myös ihmisenä koska koulutus myynnin ammattilaiseksi jatkuu koko työsuhteesi ajan.

Oppisopimuskoulutus ja esimiesharjoittelu Vantaa

Vantaan toimiston vetäjillä on alalta 10 vuoden kokemus, joten heidän koulutuksella ja tuella eväät myyntineuvottelijan menestymiseen ovat loistavat! Jokaisella motivoituneella ja vastuullisella kaverilla on myös mahdollisuus edetä urallaan esimiestehtäviin!

Tarjoamme henkilöstöllemme loistavan palkkauksen, mielenkiintoiset toimeksiannot,viihtyisän ja nuorekkaan työympäristön, sekä motivoivat myyntikilpailut! Tervetuloa tutustumaan positiivista energiaa huokuvaan toimistoamme! Kahvia on aina pannussa!

Yhteystiedot:

rekrytointi@venumsales.fi